Entice 2.0 – Matt Black

Original price was: 149.00€.Current price is: 104.30€.

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

- 30%

Elegantni ženski bosonogi Chelsea škornji iz vrhunskega nubuk usnja in tople podloge iz flisa, z na novo oblikovanim fleksibilnim ter nedrsečim podplatom, elastičnimi stranskimi elementi ter priročnim trakom za lažje obuvanje bodo vaš idealen spremljevalec ob hladnih dnevih. Izboljšan prstni del (glede na odziv strank so dodali še 3 mm) ter kombinacija vsestranskosti, vzdržljivosti in udobja bodo poskrbeli, da boste po njih posegli pogosteje kot si mislite.

Elegantni ženski bosonogi Chelsea škornji iz vrhunskega nubuk usnja in tople podloge iz flisa, z na novo oblikovanim fleksibilnim ter nedrsečim podplatom, elastičnimi vstavki ter priročnim trakom za lažje obuvanje bodo vaš idealen spremljevalec v hladnih dnevih. Izboljšan prstni del (glede na odziv strank so dodali še 3 mm) ter kombinacija vsestranskosti, vzdržljivosti in udobja bodo poskrbeli, da boste po njih posegli pogosteje kot si mislite.

  • zunanji del: nubuk usnje
  • podloga: flis
  • podplat: guma
  • raven podplat (zero-drop)
  • širok prstni del
  • tanek in prožen podplat (4 mm)
  • odstranljiv vložek
  • primerni za srednje do široka stopala

Bosonogi Chelsea škornji Entice 2.0 so s svojim večnim dizajnom osnovni kos garderobe za jesen in zimo (ali celo hladno pomlad), saj se odlično podajo tako k elegantnemu kot tudi vsakdanjemu videzu. Ne le, da so videti trendovsko, moderno in elegantno, ampak nudijo tudi vse prednosti bosonoge obutve.

Čevlji so izdelani iz materialov vrhunske kakovosti, kar zagotavlja največje udobje in vzdržljivost. Gladko nubuk usnje podloženo s flisom bo poskrbelo, da bodo vaša stopala topla in udobna. Izjemno prožen in le 4 mm (brez profila) debel protizdrsen UNI GRIP podplat, ki je odporen proti obrabi, pa zagotavlja odličen oprijem in stabilnost v vseh razmerah.

Tako kot pri njihovi celotni ponudbi bosonoge obutve, je tudi pri Entice 2.0 škornjih prstni del širok (glede na odziv strank so dodali še 3 mm za večje udobje), kar omogoča neomejeno in naravno gibanje stopala ter zagotavljajo udobje tudi med celodnevno uporabo.

Čevlji so ročno izdelani na Češkem.

Nega izdelka
Redna obdelava z impregnacijskim sprejem jih lahko ohrani odporne na umazanijo in vlago.

Barva

Velikost

, , , , ,

Širina stopala

,

Material