Jolly – Grey

41.3045.50

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 41.30

- 30%

Bosonoge superge Jolly so zelo uporabne pa še zgledajo odlično. Izdelane so iz kvalitetnega usnja, njihov podplat je prožen in ergonomsko oblikovan, ter vsebuje 10% recikliranih ostankov. Otroci jih bodo z veseljem nosili ves dan.

Naj se otroška stopala razvijajo in gibljejo, kot je predvidela narava. Bosonoge superge Jolly so zelo uporabne pa še zgledajo odlično. Izdelane so iz kvalitetnega usnja, njihov podplat je prožen in ergonomsko oblikovan, ter vsebuje 10% recikliranih ostankov. Otroci jih bodo z veseljem nosili ves dan.

  • zunanji del: usnje
  • podloga: tekstil
  • podplat: vulkanizirana guma (10% recikliranih ostankov)
  • raven podplat (zero-drop) in prožen podplat (6mm)
  • širok prstni del
  • vložek je odstranljiv
  • preprosto zapenjanje z ježki, odlično se fiksirajo na različne tipe stopal. Predolge ježke lahko tudi odrežete, saj imajo dodatne šive.
  • primerni za normalna do široka stopala

Otroški bosonogi čevlji Be Lenka Jolly zagotavljajo maksimalno udobje za njihova stopala, zahvaljujoč minimalističnemu dizajnu in kvalitetnim koži prijaznim materialom. Zgornji del čevlja je narejen iz vrhunskega usnja, ki je enostavno za vzdrževanje, zračna podloga pa jih ohranja suhe in zračne.

Tanek in prožen podplat omogoča, da se stopala naravno upogibajo, širok sprednji del čevlja pa nudi prstom dovolj prostora za prosto gibanje. Za razliko od tradicionalnih čevljev prsti niso stisnjeni in so veliko bolj udobni ter primerni za celodnevno nošenje.

Kosti v otroških stopal še niso dokončno oblikovane, zato sta prožnost in neomejeno gibanje stopal izjemnega pomena za njihov naravni razvoj. Be Lenka čevlji izpolnjujejo vse lastnosti bosonogih čevljev in posnemajo bosonogo hojo. To otrokom pomaga izboljšati držo med hojo, krepi stopalne mišice in poveča senzorične povratne informacije, ki so pomembne za boljši nadzor motoričnih funkcij in ravnotežja.

Be Lenka izdelki so zasnovani in ročno izdelani na Češkem in Slovaškem v skladu s zakonodajo Evropske unije.

Nasvet:
Čevlji niso primerni za športne aktivnosti, kjer se prihaja do povečanega drgnenja ali trenja, saj lahko pride do pretirane obrabe podplata.

Barva

Velikost

, , , , , , , , , ,

Širina stopala

,

Material