Nizke bombažne nogavice

8.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Be Lenka bosonoge nogavice so zasnovane tako, da vašim prstom na nogah dajejo neomejeno svobodo. Dodatno bodo izboljšale udobje, ki vam ga omogoča bosonoga obutev in vas očarale z vrhunsko kakovostjo in elegantnim dizajnom.

Revolucionarne bosonoge nogavice z ergonomskim dizajnom, so zasnovane tako, da vašim prstom na nogah dajejo neomejeno svobodo. Visokokakovostne nogavice se odlično dopolnjujejo z vašim bosonogim življenjskim slogom in bodo dodatno izboljšale udobje, ki vam ga omogoča bosonoga obutev. Očarale vas bodo z vrhunsko kakovostjo in elegantnim dizajnom.

Material: 83% bombaž, 15% poliamid, 2% elastan

Bosonoge nogavice Be Lenka imajo širok prstni del, ki vašim prstom zagotavlja dovolj prostora za miganje in nudi celodnevno udobje.

Zahvaljujoč visokemu deležu vrhunskega česanega bombaža (83%) so nogavice izjemno mehke. So 100 % varne za vaše zdravje in okolje, saj so izdelane iz materialov, ki so testirani na škodljive snovi.

Prstni in petni del sta ojačana, šivi pa so mehki in ploski, da se jih komaj opazi.

Nogavice so zasnovane in izdelane na Slovaškem, saj se pri Be Lenki trudijo z lokalnimi nabavami in proizvodnjo čimbolj zmanjšati ogljični odtis.

Barva

, ,

Velikost

, , ,

Širina stopala

, , ,

Material