window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-LVR01JV7CY');
Domov/Distančniki za prste

Distančniki za prste

69.00

Distančniki Correct Toes® pomagajo pri rehabilitaciji stopal. Izdelani so iz mehkega, prožnega silikona, ki spodbuja prste na nogah, da se vrnejo v naravno poravnavo. Lahko jih nosite bosi, z nogavicami ali v čevljih, ki imajo dovolj širok prstni del. Na voljo so v štirih velikostih in se prodajajo v paru.

Kategorije:

Distančniki Correct Toes®, ki jih je zasnoval podiater Dr. Ray McClanahan, pomagajo pri rehabilitaciji stopal, ki trpijo za posledicami negativnih učinkov konvencionalno oblikovane obutve. Izdelani so iz mehkega, prožnega silikona, ki spodbuja prste na nogah, da se vrnejo v naravno poravnavo. S postopno in dosledno uporabo se prsti poravnajo in stopala okrepijo.

– zasnovani so tako, da povrnejo prste na nogah v naravno poravnavo
– izdelani so iz trpežnega in prožnega medicinskega silikona
– so naravno protimikrobni in hipoalergeni
– spodbujajo ravnotežje in optimalno cirkulacijo v stopalih in prstih
– enostavno se jih lahko prilagodi edinstvenim stopalom in prstom
– uporablja se jih lahko na bosih nogah, preko nogavic na prste ali v zdravi obutvi, ki ima dovolj širok prstni del in posnema obliko stopala
– so cenovno ugodna alternativa ortopedskim vložkom ali kirurškim posegom
– pomagajo preprečevati in odpravljati številne težave stopal

Izbira velikosti
Correct Toes® so na voljo v štirih velikostih: Extra Small, Small, Medium in Large. Velikost je delno povezana z velikostjo čevljev, najbolj pa je odvisna od dolžine in obsega prstov. Tabela velikosti je le približna ocena in v primeru, ko ste med dvema velikostima, razmislite o izbiri večje, če je vase stopalo široko.

 

 

Kako nositi Correct Toes®?
– Pri nadevanju in snemanju Correct Toes® uporabljajte obe roki. Izdelka ne vlecite in raztegujte, saj lahko natrgate silikon.
– Ko si jih nadanete, se najprej malo sprehodite, da se jih navadite. Correct Toes® se pri vsakem posamezniku različno vsedejo na prste, saj se naša stopala razlikujejo. Najpomembnejše je, da vam je v njih udobno.
– Na začetku nosite Correct Toes® 30 minut na dan in vsak dan dodajte 30 minut.
– Correct Toes® so najučinkovitejši, če jih nosite med aktivnostjo, ko so stopala obremenjena, in ne med počitkom.
– Preverite ali se stopalo med nošenjem Correct Toes® prilegajo vaši obutvi. Najboljši način je, da medtem ko nosite Correct Toes® stopite na vložek čevlja. Prsti ne smejo viseti čez robove vložka.
– Correct Toes® je treba nositi v čevljih s popolnoma ravnim podplatom (zero-drop).
– Poiščite čvelje, ki imajo naravno obliko stopala in so v prstenm predelu čimbolj široki.
– Priporočamo, da da izberete čevlje, ki so čim bolj mehki in fleksibilni, kar omogoča naravno gibanje in artikulacijo stopalnih kosti

Nega Correct Toes®
Correct Toes® preprosto očistite, tako da jih na sperete v topli vodi, ki ste ji dodali milo. Pusušite jih na zraku na varnem mestu. Hranite jih zunaj dosega majhnih otrok in hišnih ljubljenčkov. Slednji še posebej radi žvečijo mehek silikon, iz katerega so izdelani.

Barva

,

Velikost

, , ,

Material

Naslov

Na vrh