Pete – Black

112.46

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

- 25%

Pete moški čevlji so izdelani iz usnja, ki mu je dodana nepremočljiva membrana. Santi podplat, ki so ga pri Koel razvili posebej za zunanje aktivnosti ima dodatno poglobljen profil, zato so čevlji primerni tako za vsakodnevne opravke kot tudi za pohode v naravi. Sintetična podloga nudi prijeten občutek in omogoča odvajanje vlage. Čevlji so izdelani iz kakovostnih materialov in ustrezajo vsem bosonogim smernicam, kar omogoča zdrav razvoj stopal.

Pete moški čevlji so izdelani iz usnja, ki mu je dodana nepremočljiva membrana. Santi podplat, ki so ga pri Koel razvili posebej za zunanje aktivnosti, ima dodatno poglobljen profil, zato so čevlji primerni tako za vsakodnevne opravke kot tudi za pohode v naravi. Sintetična podloga nudi prijeten občutek in omogoča odvajanje vlage. Čevlji so izdelani iz kakovostnih materialov in ustrezajo vsem bosonogim smernicam, kar omogoča zdrav razvoj stopal.

  • zunanji material: usnje z Aquastop membrano
  • notranji material: recikliran PET
  • podplat: naravna guma
  • raven (zero drop), tanek in prožen podplat
  • širok prstni del
  • protizdrsen podplat
  • odstranljiv vložek
  • primerni za srednje široka do široka stopala

Čevlji imajo nedrseč in raven podplat iz naravne gume. Santi podplat ima dodatno poglobljen profil, ki nudi odličen oprijem, hkrati pa je prožen. Prstni del je širok in zagotavlja izjemen občutek pri hoji ter zdrav razvoj stopal.

Čevlji so izdelani iz usnja, ki diha, je gladko, vzdržljivo in vodoodbojno. Pri Koel uporabljajo usnje, ki je obdelano po evropskih uredbah REACH in proizvedeno v strojarni s certifikatom LWG (Leather Working Group).

Čevlji imajo tudi Aquastop membrano, ki preprečuje vstop vode, hkrati pa omogoča, da stopala dihajo.

Koel čevlji so izdelani v Evropi, na Portugalskem, pod pravičnimi in poštenimi delovnimi pogoji.

Nega in vzdrževanje:

Zaradi pretirane izpostavljenosti soncu in vodi lahko usnje spremeni barvo in izgubi hidrofobne lastnosti.

Čevlji niso pralni. Očistite jih lahko tako, da jih obrišete z vlažno bombažno krpo, ki ste ji dodali nekaj naravnega mila. Posušite jih na zraku, brez neposrednega izpostavljanja soncu.

Barva

Velikost

, , , ,

Širina stopala

,

Material

,