Natural Protector – eko impregnacijski sprej

13.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Pedag Natural Protector je okolju prijazno impregnacijsko sredstvo, ki zagotavlja trajno in učinkovito zaščito vseh materialov.

Na zalogi

Pedag Natural Protector je okolju prijazno impregnacijsko sredstvo, ki zagotavlja trajno in učinkovito zaščito vseh materialov.

  • zaščita pred vodo za vse materiale
  • učinkovito ščiti pred vlago, umazanijo in madeži
  • lahko se uporablja v zaprtih prostorih
  • brez topil, brez vonja, na vodni osnovi
  • 100 % brez PFC
  • 98 % biološko razgradljiv
  • Količina: 220 ml

Iščete okolju prijazno, nestrupeno sredstvo za zaščito pred vodo? Impregnacijski sprej nove Pedag okolju prijazne linije izdelkov za nego čevljev zagotavlja učinkovito zaščito s 3D-molekularno strukturo: okoli vsakega posameznega vlakna je na milijone drobnih molekul, ki tvorijo neviden zaščitni film, ki ščiti vse materiale pred vlago, madeži in umazanijo.

Material ostane prožen in popolnoma zračen. Sredstvo je brez vonja in na vodni osnovi tako, da ga lahko brez skrbi uporabljate tudi v zaprtih prostorih.

Uporaba:
Prepričajte se, da je površina čista – izdelek lahko nanesete na še moker material. Sprej pretresite in sredstvo enakomerno razpršite z razdalje približno 15 cm na celotno površino, dokler ta ne postane vlažna. Za tem temeljito vmasirajte s krtačo (semiš usnje) ali mehko krpo (gladko usnje), da lahko aktivna sestavina prodre globoko v material. Za posebno dobre rezultate nanos ponovite dva- do trikrat, pred vsakim nanosom počakajte 10 minut. Na koncu počakajte še 10 minut, nato pa odstranite odvečno impregnacijsko sredstvo, da se po sušenju izognete barvnim razlikam. Pustite, da se suši pri sobni temperaturi 24 ur. Po sušenju polirajte gladko usnje in krtačite semiš.

Z ekološkim impregnacijskim sredstvom lahko zaščitite naslednje materiale: gladko usnje, semiš, sintetiko, tekstil in materiale s TEX membrano.