Merino nogavice (nizke)

13.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Plus12socks nizke nogavice iz merino volne v kombinaciji z visokotehnološkimi vlakni dihajo, se hitro sušijo, odlično uravnavajo temperaturo in so izjemno mehke. Primerne so za tople in hladne dni.

Plus12socks nogavice iz merino volne v kombinaciji z visokotehnološkimi vlakni dihajo, se hitro sušijo, odlično uravnavajo temperaturo in so izjemno mehke. Primerne so za tople in hladne dni.

– Material: 40 % volne merino, 40 % polipropilena, 18 % poliamida, 2 % elastane
– Dolžina: nizke
– Oeko-tex certifikat
– merino volna pridobljena brez ‘mulesinga’

Navadne nogavice so pri palcu zaobljene in v resnici ne posnemajo oblike stopal. To je nezdravo, posebej za otroška stopala, ki še rastejo, saj so prsti na nogah stisnjeni skupaj in niso v naravnem položaju. Plus12socks nogavice so zato ravne pri palcu in posnemajo obliko stopal, kar omogoča prosto gibanje prstov.

Plus12socks nogavice imajo na peti rdečo piko, s katero lahko preprosto preverite, če je nogavica dovolj velika, ali prekratka. Na zgornji strani stopala, na nartu, so nogavice drugače pletene, kar omogoča boljše dihanje stopal in preprečuje pretirano potenje.

Navodila za nego
Merino nogavice plus12socks perite od znotraj navzven pri temperaturi do 30 stopinj Celzija. V pralnem stroju se hitro zataknejo za zadrge ali zaponke, zato priporočamo, da jih perete v mrežasti vrečki za perilo. Po pranju jih nežno raztegnite in obesite, da se posušijo.

Barva

Velikost

, , ,

Širina stopala

, , ,

Material