Tople merino nogavice (visoke)

13.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Nogavice iz merino volne v kombinaciji z visokotehnološkimi vlakni dihajo, ki se hitro sušijo, uravnavajo temperaturo in so razkošno mehke.

Visoke tople nogavice iz merino volne v kombinaciji z visokotehnološkimi vlakni dihajo, se hitro sušijo, uravnavajo temperaturo in so razkošno mehke. Ta visoko zmogljiv material je idealen za nizke temperature.

  • Material: 40 % volne merino, 40 % polipropilena, 18 % poliamida, 2 % elastane
  • Dolžina: visoke, do kolena
  • Oblazinjenje: mehko (mehak in plišast podplat)
  • Nogavice so debelejše in primerne za zimske aktivnosti na prostem
  • Merino volna pridobljena brez ‘mulesinga’
  • Oeko-tex certifikat

Navadne nogavice so pri palcu zaobljene in v resnici ne posnemajo oblike stopal. To je nezdravo, posebej za otroška stopala, ki še rastejo, saj so prsti na nogah stisnjeni skupaj in niso v naravnem položaju. Plus12socks nogavice so zato ravne pri palcu in posnemajo obliko stopal, kar omogoča prosto gibanje prstov.

Plus12socks nogavice imajo na peti rdečo piko, s katero lahko preprosto preverite, če je nogavica dovolj velika, ali prekratka. Na zgornji strani stopala, na nartu, so nogavice drugače pletene, kar omogoča boljše dihanje stopal in preprečuje pretirano potenje.

Navodila za nego
Merino nogavice plus12socks perite od znotraj navzven pri temperaturi do 30 stopinj Celzija. V pralnem stroju se hitro zataknejo za zadrge ali zaponke, zato priporočamo, da jih perete v mrežasti vrečki za perilo. Po pranju jih nežno raztegnite in obesite, da se posušijo.

Barva

Velikost

, , , ,

Širina stopala

, , ,

Material