vložki

9.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Shapen vložki za dodatno udobje in/ali boljše prileganje čevljev.

  • reciklirana PU pena
  • antibakterijsko, zračno in vpojno vegansko usnje
  • popolnoma ravni, tanki in prožni

 

Shapen vložki za dodatno udobje in/ali boljše prileganje čevljev.

  • material: reciklirana PU pena + vegansko usnje (Microline)
  • popolnoma ravni, tanki in prožni

Hitro sušeče vegansko usnje Microline skupaj z reciklirano PU peno stopalom zagotavlja občutek udobja. Antibakterijske, zračne in vpojne lastnosti zagotavljajo sveže in higienično okolje v vaših čevljih. Vsi materiali so certificirani po Reach standardu in ne vsebujejo nobenih škodljivih snovi.

Vložki so primerni za vse Shapen čevlje (razen balerink). Pri začetnikih reciklirana PU pena nudi dodatno oblazinjenje in pomaga, da se hitreje privadite na bosonogo hojo. Če ste med dvema velikostima lahko z uporabo teh vložkov zmanjšate notranjo dolžino za približno 2 mm. Uporaba vložka tudi zmanjša volumen čevlja in zagotovi boljše prileganje čevlja pri drobnih stopalih.

Priporočilo: Priporočljivo je, da vložke po vsaki uporabi odstranite iz čevljev in jih pustite, da se posušijo na zraku. Redna menjava vložkov zagotavlja higieno stopal in podaljšuje življenjsko dobo vaše obutve.

POMEMBNO: Vložki se odlično prilegajo čevljem znamke Shapen, za čevlje ostalih znamk ne moremo zagotoviti, da se bodo 100% prilegali.

Barva

Velikost

, , , , , , , ,

Širina stopala

,

Material

,