Z-Trek W – Green

70.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Z-Trek lahki športni sandali ponujajo popolno kombinacijo zaščite, udobja, lahkotnosti, fleksibilnosti, vzdržljivosti, vsestranskosti in sloga. Bosonogi sandali, ki vašim stopalom omogočajo, da počnejo to, kar je naravno – se upogibajo, gibljejo in čutijo.

Z-Trek lahki ženski športni sandali ponujajo popolno kombinacijo zaščite, udobja, lahkotnosti, fleksibilnosti, vzdržljivosti, vsestranskosti in sloga. Bosonogi sandali, ki vašim stopalom omogočajo, da počnejo to, kar je naravno – se upogibajo, gibljejo in čutijo.

Material:

  • Zgornji del: tekstil (najlon iz recikliranih plastenk)
  • Podplat: guma

Lastnosti čevlja:

  • raven (zero-drop) podplat
  • širok prstni del
  • tanek in fleksibilen FeelTrue® podplat (6 mm)
  • primerni za srednje do široko stopalo
  • veganski
  • izdelani na Kitajskem

ZAKAJ BODO Z-TREK SANDALI VAŠI NAJLJUBŠI VSESTRANSKI SANDALI?

UDOBJE IN VARNOST.
Z-Trek sandali imajo mehke in cevaste najlonske trakove, ki so izdelani iz rPET recikliranih materialov. Popolnoma nastavljiv sistem trakov omogoča, da se sandali natančno prilegajo vašim stopalom, kar zagotavlja varnost in udobje.

Le 6,0 mm tanek podplat FeelTrue® zagotavlja, da občutite tla, hkrati pa ščiti vaša stopala. Profil podplata nudi zanesljiv oprijem,  še vedno pa sandali tehtajo le 204 gramov pri moški velikosti 42.

NARAVEN OBČUTEK IN NARAVNI STIL.
Sandali Z-trek so elegantni in na voljo v več barvah. Samozavestno vas bodo popeljali od teka na plaži, do vašega najljubšega vodnega športa in sprehoda po mestu, pri čemer boste uživali v prednostih naravne svobode.

TAKO UDOBNI, DA BOSTE POZABILI, DA JIH SPLOH NOSITE.
Če se vaša stopala ob koncu dneva ne počutijo tako dobro kot na začetku, še niste preizkusili sandalov Z-Trek.

Vse Xero Shoes čevlje odlikuje raven podplat brez povišane pete (zero-drop) za pravilno držo. Tanek podplat nudi popolno ravnotežje in okretnost ter zagotavlja ravno pravšnjo zaščito, da se lahko v popolnem udobju gibate, upogibate stopala in varno občutite svet.

Barva

Material

Velikost

, , , , , ,

Širina stopala

,