Leon’s Stripey otroške merino nogavice (srednje)

9.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Plus12socks Leon’s Stripey nogavice so iz merino volne v kombinaciji z visokotehnološkimi vlakni. So izjemno mehke, dihajo, se hitro sušijo in odlično uravnavajo temperaturo.

Plus12socks Leon’s Stripey nogavice so iz merino volne v kombinaciji z visokotehnološkimi vlakni. So izjemno mehke, dihajo, se hitro sušijo in odlično uravnavajo temperaturo. Primerne so za tople in hladne dni.

  • Material: 40 % volna merino, 40 % polipropilen, 18 % poliamid, 2 % elastan
  • Dolžina: srednje visoke, do sredine meč
  • Oeko-tex certifikat
  • merino volna pridobljena brez ‘mulesinga’

Navadne nogavice so pri palcu zaobljene in v resnici ne posnemajo oblike stopal. To je nezdravo, posebej za otroška stopala, ki še rastejo, saj so prsti na nogah stisnjeni skupaj in niso v naravnem položaju. Plus12socks nogavice so zato ravne pri palcu in posnemajo obliko stopal, kar omogoča prosto gibanje prstov.

Plus12socks nogavice imajo na peti rdečo piko, s katero lahko preprosto preverite, če je nogavica dovolj velika, ali prekratka. Na zgornji strani stopala, na nartu, so nogavice drugače pletene, kar omogoča boljše dihanje stopal in preprečuje pretirano potenje.

Zgodba o Leon’s Stripey nogavicah
Leon je bil takrat star 10 let in je zelo rad risal. Da mu med poletnimi počitnicami ne bi bilo preveč dolgčas, so ga prosily, naj oblikuje nov vzorec otroških nogavic. Leon je hitro dobil idejo in na tablici ustvaril risbo, ki jo je posal po elektronski pošti s pripisom ‘Leonove super-duper epske črtaste nogavice’. Pri Plus12socks so takoj vedeli, da jih želijo dodati v ponudbo, in po tednu dni ekseprimentiranja je njihovemu inženirju pletenja uspelo splesti vzorec, ki je bil čim bolj podoben Leonovi risbi. Ampak ko so odrasli videli pisane črtaste nogavice, so želeli, da bi bile na voljo tudi v večjih velikostih… Zato so zdaj Leonove super-duper črtaste nogavice na voljo za otroke in odrasle.

Navodila za nego
Merino nogavice plus12socks perite od znotraj navzven pri temperaturi do 30 stopinj Celzija. V pralnem stroju se hitro zataknejo za zadrge ali zaponke, zato priporočamo, da jih perete v mrežasti vrečki za perilo. Po pranju jih nežno raztegnite in obesite, da se posušijo.

Barva

Velikost

, , , ,

Širina stopala

, , ,

Material