Protizdrsne merino nogavice (nizke)

13.90

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Visokokakovostne protizdrsne nogavice iz merino volne so trpežne, zračne in se hitro sušijo. Nogavice se odlično prilegajo in ne omejujejo prstov.

Pri plus12socks jim je uspelo izdelati visokokakovostne protizdrsne nogavice, ki so trpežne, zračne in se hitro sušijo. Nogavice se odlično prilegajo in ne omejujejo prstov.

  • Material: 40 % volna merino, 40 % polipropilen, 18 % poliamid, 2 % elastan
  • Dolžina: nizke
  • Oblazinjenje: mehak plišast podplat
  • Silikonske potizdrsne prevleke
  • Oeko-tex certifikat
  • Merino volna pridobljena brez ‘mulesinga’

Navadne nogavice so pri palcu zaobljene in v resnici ne posnemajo oblike stopal. To je nezdravo, posebej za otroška stopala, ki še rastejo, saj so prsti na nogah stisnjeni skupaj in niso v naravnem položaju. Plus12socks nogavice so zato ravne pri palcu in posnemajo obliko stopal, kar omogoča prosto gibanje prstov.

Plus12socks nogavice imajo na peti rdečo piko, s katero lahko preprosto preverite, če je nogavica dovolj velika, ali prekratka. Na zgornji strani stopala, na nartu, so nogavice drugače pletene, kar omogoča boljše dihanje stopal in preprečuje pretirano potenje.

Navodila za nego
Protizdrsne merino nogavice plus12socks perite od znotraj navzven pri temperaturi do 30 stopinj Celzija. V pralnem stroju se hitro zataknejo za zadrge ali zaponke, zato priporočamo, da jih perete v mrežasti vrečki za perilo. Po pranju jih nežno raztegnite in obesite, da se posušijo.

Velikost

, , , , , ,

Širina stopala

, , ,

Material