DOTS play

33.0045.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

DOTS play ploščice lahko postavite tja, kjer jih v določenem trenutku najbolj potrebujete. Z njimi lahko popestrite tla in hkrati stimulirate vaša stopala med vsakodnevnimi opravili.

Aktivno in smiselno okolje spodbuja telo in um ter prispeva k bolj zdravemu in srečnemu življenju.

  • DOTS play ploščice so narejene iz jesenovega lesa
  • Na spodnji strani imajo protizdrsno gumo s katero se odlično pritrdijo na različne materiale, hkrati pa jih brez težav odlepite in prestavite na novo mesto
  • Posamezna ploščica ima premer cca 6 cm
  • Postavite DOTS, kamor jih potrebujete, in stimulirajte vaša stopala
  • Povežite 2 DOTS ploščici in ustvarite NLP
  • Ko jih ne potrebujete, jih lahko prilepite na hladilnik
  • Bodite ustvarjalni in uživajte v življenju!
  • Idealno smiselno darilo za tiste, katerih sreča in zdravje sta za vas res pomembna

DOTS play izbočene ploščice lahko postavite kamorkoli. Z njimi lahko popestrite kuhinjska tla in stimulirate stopala, medtem ko kuhate, pomivate posodo ali režete zelenjavo, ali pa jih postavite pod delovno mizo in jih aktivirate med delom v domači pisarni ali na računalniku. Postavite jih lahko poleg likalne deske, na barski pult, z njimi označite mesta za različne igre za otroke ali jih uporabite kot pripomoček za zavestno vadbo stopal. Če boste povezali dve točki DOTS PLAY skupaj, boste preprosto ustvarili NLP za vadenje ravnotežje ali masažo (tako za vaša stopala kot tudi za roke). Brez skrbi jih lahko uporabite pri delu, v šoli ali pri jogi.

barefu DOTS so izdelani iz jesenovega lesa, ki je močan in hkrati prožen. Z ustrezno površinsko obdelavo je tudi antibakterijski, topel in prijeten na dotik. Ploščice so obdelane z oljem, ki pušča pore odprte, zato les ohrani svoje lastnosti.

Na spodnji strani DOTS play ploščic je protizdrsna guma, s katero se pritrdijo na tla in se ne premikajo. Ko sprostite pritisk, jih lahko enostavno prestavite na drugo mesto. Če jih združite, magnetna sila poskrbi, da ostanejo skupaj.

Ne glede na to, ali se odločite za aktivacijo posameznih senzoričnih točk na stopalu ali za trening in aktivacijo mišic na nogah in telesu – DOTS PLAY meje so tam, kjer se vaša domišljija konča! In kam z njimi, ko jih ne potrebujete? … na primer na hladilnik

Barefu DOTS so izdelani na Slovaškem iz slovaškega lesa in so lično zapakirani v ekološko embalažo.

Material: Les

Količina

10 kom, 6 kom

Material