DOTS active

70.0090.00

Cena je v zadnjih 30 dneh nespremenjena.

Komplet izbočenih ploščic DOTS active se uporablja za stimulacijo stopal med gibanjem. S hojo in stopanjem po DOTS ploščicah aktivirate in stimulirate posamezne točke na podplatih ter hkrati vključite mišice stopal in preostalega telesa.

DOTS active ploščice, ki jih pritrdite na najbolj prometno križišče v vašem domu, so ključ do aktiviranih stopal in zavestne hoje brez dodatnega časa in truda.

  • DOTS ploščice so narejene iz jesenovega lesa
  • Na spodnji strani je DOTS ploščic je obojestranski lepilni trak za pritrditev
  • Posamezna ploščica ima premer cca 6 cm
  • Pritrdite DOTS active ploščice na mesta, kjer se največ gibate
  • stimulirajo podplate
  • med aktivnim gibanjem se vključijo tudi mišice nog
  • ne zahtevajo dodatnega časa za vadbo
  • podpirajo prehod na zavestno hojo
  • aktivirajo vsa stopala v gospodinjstvu

Če želimo imeti funkcionalna in aktivna stopala, jih moramo redno vaditi in stimulirati. barefu DOTS active so idealna rešitev za stimulacijo stopal med vsakodnevno rutino brez potrebe po dodatnem času. S tem ko jih postavite na križišča gibanja v vašem domu ustvarite stimulativen prostor, po katerem se naravno sprehajate. Tako ne potrebujete dodatnega časa ali truda, da bi aktivirali stopala in vključili mišice. Hkrati pa bodo tudi vaši najdražji stimulirali in aktivirali svoja stopala v vsakdanjem življenju, in to popolnoma brez vašega razsvetljevanja in motiviranja :)

Poleg aktivacije stopal sta pomembna tudi psihološki vidik in zavedanje naše hoje. Zaradi klasičnih čevljev, ki imajo trde podplate, naši možgani niso navajeni na dražljaje, ki prihajajo iz receptorjev na stopalih. Ko stopimo na stimulativno površino, hodimo bosi drugače kot po varnih domačih tleh. Previdna in zavestna hoja, podobna tisti, ko hodimo po skalah, med drugim zmanjšuje udarce med hojo in se na površino odzove z bolj kompleksnim vključevanjem mišic. Barefu DOTS so estetski in fukcionalni opomniki, ki nam pomagajo ozavestiti našo hojo.

Niste prepričani koliko DOTS ploščic potrebujete? Najprej določite križišče gibanja v vašem domu, ki se mu idealno ni možno izogniti, saj boste tako aktivirali vaša stoplaa vsakič, ko se boste sprehodili čez. Za 1m² zadostuje približno 25 kosov.

barefu DOTS so izdelani iz jesenovega lesa, ki je močan in hkrati prožen. Z ustrezno površinsko obdelavo je tudi antibakterijski, topel in prijeten na dotik. Ploščice so obdelane z oljem, ki pušča pore odprte, zato les ohrani svoje lastnosti.

Na spodnjem delu DOTS ploščic je obojestranski lepilni trak, s katerim jih lahko prilepite na laminatna ali lesena tla, ploščice, pluto, linolej in PVC.

Velika prednost DOTS active je njihova neprenosljivost, zaradi česar bodo postali sestavni del vaše notranjosti in vas samodejno stimulirali vsakič, ko se boste sprehodili po njih. Za vadbo vam zato ne bo treba biti posebej motiviran in ne morete jih zlahka odložiti na stran kot druge pripomočke za vadbo ;)

Barefu DOTS so izdelani na Slovaškem iz slovaškega lesa in so lično zapakirani v ekološko embalažo.

Material: Les

Količina

25 kom, 36 kom

Material